Denne bloggens mor

img_50861

Gift, 2 barn, deltar i arbeidslivet. Østlending i selvvalgt eksil i Bergen. Det er vanskelig å skrive om seg selv, så jeg har valgt å intervjue meg:

Hva samler du på? Stygge vesttyske vaser og norsk fayanse og porselen fra 60- og 70-tallet

Hvilket dyr vil du sammenligne deg selv med? En fjorhest. Blek, fattet, utholdende og interessant.

Hvem er din favorittkorrespondent i NRK? Joar Hoel Larsen. Han bruker uttrykk som «Lik fugl Føniks opp av asken..»

Radio eller TV? Radio

Hvilket treningsstudio er du medlem av? Hahaha, den var god du. Nei, takk som byr, jeg, fjordhesten, går meg heller en tur. Eller sykler.

Hvilken er din favorittsuppepose fra Toro? Hahaha, den var enda bedre. Jeg ser ingen grunn til ikke å lage maten selv. Toro er et banneord. Fy toro.

Har du noen kjepphester? Ja, bruk refleks og resirkuler det du kan.

Hva er ditt beste skjønnhetstips? Bruk underskjørt eller underkjole! Slik slanker gjennomsnittsdama seg ca 2-3 kilo, visuelt sett, over rumpe og lår. Billige klær ser dyrere ut har man et florlett plagg under. Skjørt som sklir oppover, ruller rundt og samler det meste av stoffet mellom beina når du går er verken behagelig eller pent, og dette løses altså svært billig og lett med et underskjørt for eksempel fra Lindex.

Skal vi ikke bare la Siv Jensen prøve å være statsminister littegrann? Så ser vi om det funker, så sparer vi ihvertfall de pengene på bensin og får litt billigere børst, en sommer for eksempel? Nei og atter nei. Kommer ikke på tale. Hvis det skjer vurderer jeg å emmigrere med familien, da må vi rett og slett finne oss en annen fest å gå på.

Reklamer

Responses

 1. Veldig bra intervju.
  Trenger du interiørtips, kan du følge med på siden min.
  Jeg er også med i klubben med stygge vaser, som du vet 😉
  Godt nytt år!

 2. Jeg er stolt av deg, du store (jeg mener voksne) slagferdige ungen min! Du har en utsøkt humor i tillegg til intellektet ditt. Denna presentasjonen var herlig. Særlig punktet med den stygge vaseklubben. Skulle veldig gjerne meldt meg inn i klubben. Men jeg har jo bare vakre vaser jeg. Så da går det vel ikke?
  Mht til radiolytting, så vet du jeg slår et slag for P2 – særlig lørdag og søndag morgen mellom 07 og 09. Du kan bare ligge under dyna å nyte helgefri, selv om du lytter – hvis du ikke har unger da, som drar deg opp og distaherer lytterstillheten.
  Ha en fin dag og husk refleksen i sykkelmørke!
  GR

 3. du har bare så mange deilige formuleringe at æ kan ta mæ sjøl i å smiiile leeenge etter en svipptur innom for å lese. drar tilogmed littegranne på smilebåndet bare æ tenke på å gå innom for å lese…

  ha en deilig vår/sommer/resten av året, alle sammen!

 4. Takk, zachzin!! God vår/sommer du også!

 5. Om Siv Jensen skulle være stasminister bare litte grann, har jeg følgende forslag til dere for å takle all den ugangen hun utvilsomt klarer å stelle i stand (selv på kort tid):
  Emigrer til Østlandet og ha kontinuerlig fest på Hogstad, eller med andre ord: Overta bruket når svinepelsen er gammel og mett av dage. Det vil kunne gi følgende fordeler:
  1: Dere kan være sjølberget med de produkter gården gir (for Siv vil jo ikke betale noe for produktene så de blir uselgelige)
  2: Dere kan forhåpentligvis se litt snø noen vintre til inntil Sivs forbruksgallopp smelter alt
  3: Dere behøver ikke å frykte havet tar dere (igjen som følge av Sivs gallopp). Bruket ligger nemlig ca. 150 meter høyere over havet enn Bergen.
  Ellers ser jeg fram til eventuelle radiokåserier, men styr unna søndag før kl. 0900!!

  • Takk, Bestefar, da trenger jeg egentlig ikke frykte for Dronningen av Nonsens!

 6. Jeg liker ikke å være pessimist, men jo da, Dronningen av Nonsens og alle hennes kumpaner (og det er mange) må vi alle frykte og om mulig bekjempe. Hverken du eller jeg liker å måtte lengte tilbake til snøen som falt i fjor fordi det er for varmt i år og det er Dronningens og alle andre forbruksfantasters skyld!

  • Er du forresten en av de som har meldt deg inn i Venstre? Det gjorde jeg ved forrige valg! Kom igjen!


Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere like this: